Naša šola se je tudi v letošnjem letu odzvala povabilu Doma ob Savinji, da pripravimo krajšo prireditev za starejše ljudi, ki svoj čas preživljajo v domu za upokojence. Na vabilo se vsako leto z veseljem odzovemo, čeprav je bilo to sodelovanje zaradi covida za nekaj let prekinjeno.
S takšno prireditvijo polepšamo trenutke starejšim, hkrati pa lahko učenci pokažejo, s čim vse se na naši šoli ukvarjajo in kaj vse znajo.
Tako so se v sredo, 10. aprila 2024, nekateri učenci odpravili v Dom ob Savinji in tam pokazali predvsem glasbene točke: petje, igranje na inštrumente pa tudi recitacije. Gledalci so bili navdušeni, saj so učenci točke odlično izpeljali. Seveda pa bi jim to težko uspelo brez njihovega mentorja Petra Oseta, ki jih je pri tem vzpodbujal in usmerjal.
Iskrene čestitke za čudovit nastop vsem zelo talentiranim nastopajočim:
Mojci Moleh iz 3. c, Isli Hrovatič, Ivoni Suknović iz 5. b, Viktoriji Rečnik iz 5. c, Larsu Florjanu iz 6. a, Deji Rejc Vipotnik iz 6. b, Mihi Vodebu Ravnjaku In Filipu Lupšini iz 8. c, Luki Rašiću iz 8. b ter Timu Pečniku in Larisi Kocbek iz 9. b.

Maruša Zorko